Om oss

Vi gör det här för att det är det roligaste vi vet! Att hitta på nya lösningar och nya designer på olika hinder är inspirerade och väldigt givande!

Tanken är att det skall vara lätt att hantera, lätt att beställa och framför allt, lätt att få det precis som man vill! Det kan vara ansträngande att rida, men det ska absolut inte vara jobbigt att bygga hindren!

Hinderfixaren kom till mest av en slump. Jag har haft häst i över 25 år och hoppar väl lite när andan faller på. Jag älskar dessutom färg och form. Detta ihop med en mammaledighet och ruttna bommar ledde till Hinderfixaren.

Jag köpte och gjorde i ordning bommar till det stallet jag står i. En vän tyckte att jag skulle lägga ut en annons på blocket och på den vägen är det.

Vår ambition är att kunna erbjuda alla som vill ha lite hinder att hoppa över, en möjlighet att skaffa det. Vi vill även att fler skall ha lite roligare hinder med annorlunda saker i och att man skall få inspiration till vad man kan göra med sin hinderpark.

Allt vi tillverkar är mer eller mindre handgjort. Detta resulterar ju att allt blir unikt och kanske inte exakt lika. Det ger även dig som kund en möjlighet att få precis som du vill!

Det är bara jag som tillverkar hindren och det är en bisyssla.

Som sagt hoppas du finner något du vill beställa eller åtminstone fick lite idéer!

/Sanna

Min unghäst Lady Sandimi 3år